VIDEO. Imagini tulburătoare filmate în Baia Mare. Tânărul ar fi consumat drogul „zombie”

Data actualizării: Data publicării:
drogul zombie baia mare
Foto: baiamare24.ro

Fenomenul „zombie” ia amploare în România. Un tânăr, de data aceasta din Baia Mare, a fost filmat în timp ce avea un comportament bizar pe stradă. Imaginile au ajuns în posesia jurnaliștilor de la baiamare24.ro, care le-au postat pe YouTube. Există bănuiala că tânărul ar fi consumat drogul „zombie”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit juranliștilor din presa locală, imaginile au fost filmate la intersecția dintre bulevardele Independenței și Republicii.

Tânărul este dezorientat și cu greu reușește să traverseze strada. Video a fost filmat de un șofer.

Astfel de imagini au început să fie ceva comun în România. La începutul lunii aprilie, un tânăr din Brăila a fost surprins, în plină stradă, în timp ce se manifesta ciudat, fiind la un pas de a provoca un accident rutier. Există bănuieli ca el să fi consumat celebrul drog „zombie”.

Iar la jumătatea lunii martie, doi tineri care s-ar fi aflat sub influenţa drogului „zombie” au fost filmaţi la Timişoara. Unul dintre aceştia era chiar în Complexul Studențesc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri