Live

VIDEO. Primele momente ale incendiului de la Institutul „Matei Balș”. Pacientul care le-a filmat spune că a fost și o explozie

Data actualizării: Data publicării:
Incendiu la Institutul „Matei Balș”. Foto: Inquam Photos./ Octav Ganea

Un pacient internat în alt pavilion al Institutului „Matei Balș” din Capitală a surprins primele momente ale incendiului din această dimineață. Bărbatul susține că imediat după izbucnirea flăcărilor s-a auzit și o explozie.

A fost o explozie fără multe flăcări, o lumină puternică, ca un flash”, a spus la Digi24 pacientul care a filmat imaginile.

Prima dată am auzit câteva voci în curte, vă dați seama că în liniștea de la ora 4.45 dimineața mi-au atras atenția. Am văzut câteva cadre medicale în curte, 6-7 persoane. Imediat a venit o mașină de poliție, ei au ajuns primii la fața locului, priveau la una dintre ferestre și a avut loc explozia. Ce vedeți acum sunt primele mașini care au ajuns la locul intervenției, după momentul exploziei. Aceste imagini sunt la 3-4 minute după ce s-a auzit explozia”, a spus Florin, cel care a filmat imaginile, la Digi24.

În scurt timp au venit cadrele medicale de aici, au intrat în fiecare salon, ne-au explicat că e o problemă, ne-au reconfortat, lucru admirabil din partea lor”, a spus pacientul.

El a spus că la un moment dat a ajuns fumul de la incendiu și în locul în care se afla el și anume pavilionul alăturat celui care a luat foc.

El a mai spus că intervenția pompierilor s-a desfășurat profesionist.

Florin a mai spus că, în cele 18 zile în care a fost internat, a avut apă caldă și căldură și că nu știe ca în pavilionul în care este internat să fie folosite aeroterme sau alte surse de căldură.

Editor : Monica Bonea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu violent la un spital din Germania, cu patru morți și mai mulți răniți

Incendiu la un spital in Satu Mare. Focul ar fi pornit de la un pacient care a fumat

Ministrul Alexandru Rafila susține că rata de vaccinare în România este în realitate mai mare decât o arată statisticile oficiale

Incendiu la Spitalul Județean Constanța

Partenerii noștri