Live

VIDEO. Un milionar din Cluj a ucis un tânăr pe trecerea de pietoni. Momentul impactului

Data actualizării: Data publicării:

Accident mortal provocat pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca de un cunoscut om de afaceri. Milionarul se afla la volanul unui bolid de lux în momentul în care a lovit un tânăr care traversa regulamentar strada.

Accidentul de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca apare într-o înregistrare video care a fost făcută publică astăzi. În imagini se observă cum șoferul nu s-a asigurat și a demarat pur şi simplu cu mașina lovind în plin pietonul care traversa pe zebră. Șoferul are 49 de ani, iar pietonul avea 33 de ani.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și SMURD, dar din nefericire, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

La volan s-a aflat unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni, Daniel Dumitraș, patronul firmei Coratim, din curtea careia tocmai ieşea cand s-a petrecut totul.

”A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile era întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe tercerea de pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator, citat de stiridecluj.ro

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Un șofer din Cluj a fost încătușat în mijlocul străzii. Bărbatul fusese tras pe dreapta, dar și-a continuat drumul, cu poliția pe urme

Florin Piersic a fost transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una în stare foarte gravă. A intervenit elicopterul SMURD

Partenerii noștri