Live

Vlad Petreanu: Andrei Gheorghe putea fi brutal în sinceritatea lui, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook

Vestea morții omului de radio și televiziune Andrei Gheorghe, la doar 56 de ani, a căzut ca un trăsnet printre cei care au avut ocazia să lucreze cu el. Jurnalistul Vlad Petreanu a transmis pe Facebook un mesaj în care subliniază rolul important pe care Andrei Gheorghe l-a avut în media, într-o vreme în care România încă învăța ce înseamnă libertatea de exprimare.

Citește și: Lucian Mîndruţă: "Pa, Andrei. Ai făcut un show bun pe scena asta prăpădită a vieţilor noastre...!"

„Andrei a învățat mii de oameni din țara asta că părerea lor contează - și contează și modul în care se exprimă.

Le-a dat spațiu de emisie ascultătorilor săi și le-a dat voie să spună practic orice în eter, ca să demonstreze că libertatea de exprimare se apără prin exercitare - și ca să demonstreze, în același timp, că nu orice fel de exprimare e și valoroasă.

Dacă ar fi să identific acea trăsătură de caracter care să-l descrie cel mai bine pe Andrei, aceasta ar fi sinceritatea. Andrei putea fi brutal în sinceritatea lui, neplăcut, ațos, înțepător, obraznic, dar nu mi-l aduc aminte să fi făcut vreodată sluj sau compromisuri de dragul cuiva - patron, public, parteneri de afaceri. Cred că sinceritatea asta l-a izolat și l-a și consumat, în cele din urmă”, a scris Vlad Petreanu pe pagina sa de Facebook.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei

Fiica unui pacient care a murit la Sf. Pantelimon: Dimineața ne-au spus că e în stare bună. După câteva ore au anunțat decesul

A murit Ilie Șerbănescu

Vântul puternic a provocat moartea a 5 oameni în Polonia

Partenerii noștri