Live

A încercat să răpească o fetiță de 11 ani, însă cuvintele copilului l-au pus pe fugă. Ce l-a întrebat aceasta pe bărbat

Data publicării:
Foto: Shutterstock

O singură întrebarea pe care o fetiță în vârstă de 11 ani din Arizona, SUA, i-a pus-o bărbatului care încerca să o răpească i-a salvat micuței viața, spun polițiștii americani, care încurajează părinții să aibă planuri asemănătoare cu copiii lor.

Fetița, a cărui nume nu a fost dezvăluit, mergea spre casă după ce a părăsit un parc din San Tan Valley. Era însoțită de o prietenă, atunci când, la ora 15.45, o dubiță albă a oprit lângă ele, potrivit KSAT.

Din mașină a coborât un bărbat, care i-a spus că fratele ai a fost implicat într-un accident grav și că trebuie să meargă cu el, a povestit Brenda James, într-o conferință de presă.

Din fericire, fetița și-a amintit să-l întrebe pe bărbat care este cuvântul de siguranță al familiei, pentru a se convinge că a fost trimis de părinții ei. Întrebarea fetei l-a speriat pe bărbatul care încerca să o răpească. Acesta s-a panicat, și-a acoperit fața și a fugit.

Fata nu a putut să-i vadă foarte bine fața, însă polițiștii caută un bărbat în jur de 40 de ani, de culoare albă, cu o barbă scurtă.

Întrebați, și alți copii care s-au aflat în parc în acel moment își amintesc o dubiță albă care a înconjurat locul de joacă de câteva ori.

Șeriful care se ocupă de caz i-a felicitat pe părinți pentru ideea de a avea un cuvânt de siguranță și i-a încurajat pe toți adulții să stabilească un plan semănător cu copiii lor. Tot el a rugat-o pe mama fetiței să vorbească despre acest caz într-o conferință de presă.

Brenda James a declarat că este foarte mândră de fetița ei pentru că și-a amintit planul pe care îl stabiliseră împreună. De data aceasta, i-a salvat viața, susține femeia.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kevin Spacey solicită anularea unui proces în care este acuzat de abuz sexual. Motivul invocat

Rapperul „cu identitate falsă” din SUA, nominalizat la Grammy. A păcălit autoritățile timp de 13 ani

A crezut că face sex cu iubitul ei până i-a văzut fața bărbatului. Cine era de fapt acesta

Cazul americanului care și-a ucis întreaga familie pentru amantă. Polițiștii au dezvăluit ce a căutat bărbatul pe Google înainte să...

Partenerii noștri