Live

Adolescenta dispărută în octombrie, după ce părinții ei au fost împușcați în cap, a fost găsită în viață

Data publicării:

O adolescentă de 13 ani din Wisconsin, SUA, dispărută în luna octombrie a anului trecut, după ce ambii ei părinți au fost asasinați în propria lor casă, a fost găsită în viață, scrie BBC News.

Părinții lui Jayme Closs au fost găsiți împușcați în cap, în locuința lor, iar adolescenta a fost dată dispărută. Polițiștii care au găsit-o acum pe fată spun că au arestat un suspect în legătură cu cele două crime.

Presa locală relatează că Jayme a fugit din casa ei din Gordon, Wisconsin, și ar fi trăit pe străzi în aceste luni. Poliția nu a dat detalii despre cum a fost găsită Jayme, însă un profesor a povestit pentru Minneapolis Star că un vecin care își plimba câinele ar fi bătut la ușa sa, după ce a găsit-o pe fată pe străzi.

Jayme Closs slăbise foarte mult, era murdară și purta pantofi prea mari pentru ea. Veciul i-a spus profesorului să sune la poliție, întrucât a găsit-o pe fata dispărută în octombrie.

Adolescenta a rămas în casa profesorului timp de 20 de minute, până la sosirea polițiștilor, și a refuzat să mănânce sau să bea apă.

Un suspect a fost arestat la scurt timp, iar fata a fost transportată la un spital.

Cazul a făcut vâlvă în SUA. Pe 15 octombrie 2018, poliția a fost chemată la adresa unde locuia familia Closs, unde i-au găsit pe cei doi soți împușcați în cap, iar adolescenta dispăruse. A început o campanie amplă pentru căutarea tinerei, iar polițiștii au primit peste 300 de telefoane de la persoane care susțineau că au văzut-o.

Anchetatorii speră ca adolescenta să le poată oferi mai multe informații despre ce s-a întâmplat în ziua în care au fost uciși părinții ei, însă deocamdată ea trebuie să treacă printr-un control medical și unul psihiatric.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump promite să îi ucidă pe șefii cartelurilor de droguri din Mexic

TikTok dă în judecată guvernul SUA, încercând să blocheze legea care ar putea interzice aplicația

Klaus Iohannis a discutat cu Biden despre candidatura sa la șefia NATO. „E foarte bine să fie doi candidați”

Iohannis a vorbit cu Biden despre Visa Waiver: „România ar putea îndeplini condițiile în viitorul nu foarte îndepărtat”

Partenerii noștri