Adolescenta dispărută în octombrie, după ce părinții ei au fost împușcați în cap, a fost găsită în viață

Data publicării:
jayme closs

O adolescentă de 13 ani din Wisconsin, SUA, dispărută în luna octombrie a anului trecut, după ce ambii ei părinți au fost asasinați în propria lor casă, a fost găsită în viață, scrie BBC News.

Părinții lui Jayme Closs au fost găsiți împușcați în cap, în locuința lor, iar adolescenta a fost dată dispărută. Polițiștii care au găsit-o acum pe fată spun că au arestat un suspect în legătură cu cele două crime.

Presa locală relatează că Jayme a fugit din casa ei din Gordon, Wisconsin, și ar fi trăit pe străzi în aceste luni. Poliția nu a dat detalii despre cum a fost găsită Jayme, însă un profesor a povestit pentru Minneapolis Star că un vecin care își plimba câinele ar fi bătut la ușa sa, după ce a găsit-o pe fată pe străzi.

Jayme Closs slăbise foarte mult, era murdară și purta pantofi prea mari pentru ea. Veciul i-a spus profesorului să sune la poliție, întrucât a găsit-o pe fata dispărută în octombrie.

Adolescenta a rămas în casa profesorului timp de 20 de minute, până la sosirea polițiștilor, și a refuzat să mănânce sau să bea apă.

Un suspect a fost arestat la scurt timp, iar fata a fost transportată la un spital.

Cazul a făcut vâlvă în SUA. Pe 15 octombrie 2018, poliția a fost chemată la adresa unde locuia familia Closs, unde i-au găsit pe cei doi soți împușcați în cap, iar adolescenta dispăruse. A început o campanie amplă pentru căutarea tinerei, iar polițiștii au primit peste 300 de telefoane de la persoane care susțineau că au văzut-o.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anchetatorii speră ca adolescenta să le poată oferi mai multe informații despre ce s-a întâmplat în ziua în care au fost uciși părinții ei, însă deocamdată ea trebuie să treacă printr-un control medical și unul psihiatric.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri