Live

Maşină târâtă zeci de metri de un camion. Şoferul camionului nu şi-a dat seama de accident

Data publicării:

Accident ieşit din comun în China, unde şoferul unui camion a acroşat o maşină şi a târât-o zeci de metri, fără ca măcar să ştie.

Martorii au privit uimiţi cum autoturismul lovit a nimerit de-a curmezişul şoselei şi a fost târât de camion pe o distanţă de 30 de metri. Potrivit poliţiştilor, şoferul pur şi simplu nu a observat maşina, care era poziţionată în aşa-numitul unghi mort. Aşa că şi-a continuat liniştit drumul fără să ştie că în ea sunt doi oameni.

S-a oprit abia după ce a fost alertat de gesturile şi strigătele celor din jur. Nimeni nu a fost rănit, dar bărbatul trebuie să suporte acum pagubele provocate de propria neatenţie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Franța a criticat relația comercială cu China chiar în timpul vizitei dictatorului Xi Jinping: „Suntem departe de echilibru”

Xi Jinping e în Europa pentru prima oară după cinci ani și s-a întâlnit la Palatul Élysée cu Macron și șefa UE. Mizele acestei vizite

„Europa nu poate accepta astfel de practici”. Ursula von der Leyen a anunțat ce-i va cere președintelui chinez Xi Jiping

Dictatorul chinez, Xi Jinping, a fost primit la Paris de un protest al tibetanilor: „Ți-a trecut timpul, nu totalitarismului chinezesc”

Partenerii noștri