Live

Nou complex de vile ”verzi” în nordul Capitalei

Data publicării:
(c)2014 cosmindragomir.info | all rights reserved.;

Alesonor vrea să dezvolte "prima suburbie verde" din România, cu o investiţie estimată la 100 milioane euro.

Alesonor, dezvoltator imobiliar pe segmentul rezidenţial de lux, da startul unui nou proiect imobiliar de profil în zona de nord a Capitalei, în urma unei investiţii de aproximativ 100 milioane euro. Complexul va cuprinde peste 400 de vile verzi şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 31 de hectare, potrivit wall-street.ro.

După "experienţa dezvoltării ansamblului rezidenţial Amber Gardens în comună Tunari, am ales să continuăm să investim într-un proiect reprezentativ - prima suburbia verde din România, tot zona Pipera - Tunari, cu cel mai mare potenţial de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere administrativ şi ca poziţionare", a declarat  Alex Skouras (foto), managing partner Alesonor.

Dezvoltat pe o suprafaţă de 31 de hectare, proiectul va avea o deschidere de aproximativ un km la pădurea Băneasa. De asemenea, 85% din teren va fi fără construcţii şi va avea cel mai mic coeficient de utilizare al terenului. "Astăzi, pădurile sunt defrişate pentru a construi clădiri. Noi ne-am propus să prelungim pădurea în mijlocul comunităţii pe care o construim", a declarat Alex Skouras.

Complexul va cuprinde peste 400 de vile verzi, ce vor beneficia atât de o infrastructură completă, cât şi de proximitatea unor zone dedicate pentru familie - şcoală, grădiniţă şi afterscool, spaţiu de co-working cu săli de conferinţe, zone dedicate pentru recreere,  sport, spa, restaurante şi cumpărături.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri