Live

Rușii fac o limuzină de lux. Cum arată

Data publicării:

Limuzina lui Putin are și o variantă pentru civili. Se numește Aurus Senat și vine fără blindajul cu care se mândrește mașina liderului rus.

A debutat la Salonul Auto de la Moscova și este o berlină care va debuta comercial în ianuarie 2019, potrivit unui articol auto-bild.ro.

Va fi vândută inițial doar în Rusia, dar ulterior va fi comercializată și pe alte piețe. Compania vrea să vândă 10.000 unități.

Aurus Senat amintește de mai multe mașini produse de alți producători, în special de Rolls-Royce Ghost și de Phantom, dar și de Chrysler 300C. Sub capotă stă un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri care asigură 600 CP, cuplat unei transmisii automate cu nouă trepte. Aceasta livrează resursele către cele patru roți printr-un sistem de tracțiune integrală permanentă.

Interiorul nu este o surpriză, fiind îmbrăcat în piele și având ornamente din lemn și metal. Nu arată cu nimic mai deosebit decât modelele echivalente din gamele Mercedes-Benz, BMW și Audi, însă nu pare să vină cu toate dotările tehnologice ale acestora.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri