Live

Gazul a fost oprit în unele zone din Capitală și în Turnu Magurele, după ce rețeaua a fost avariată

Data actualizării: Data publicării:
Distrigaz Sud anunță „agresiuni” asupra rețelelor de gaze din București și Turnu Măgurele. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În urma unor lucrări executate de către un terț, s-a produs o „agresiune asupra rețelei de distribuțiea gazelor naturale de la intersecția Șoselei Pipera cu strada Gara Herăstrău”, din București, anunță Distrigaz Sud Rețele, ceea ce a dus la oprirea alimentării unor consumatori din Capitală.

Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, începând cu ora 17:30, pentru un număr de 1.889 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va realiza joi, 7 aprilie, până în ora 12:00.

O situație asemănătoare este raportată de companie și în Turnu Măgurele, jud. Teleorman. În urma unor lucrări executate de către un terț, s-a produs o agresiune asupra rețelei de distribuție a gazelor naturale din Strada Libertății nr. 56 din Turnu Măgurele. Din acest motiv, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, începând cu ora 15:30, pentru un număr de 414 de clienți casnici și non-casnici.

Echipele companiei sunt în teren și fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea avariei, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va realiza joi, 7 aprilie, până în ora 15:30.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

80 de ani de la bombardamentele americane asupra Bucureștiului. „Era groaznic, fugeam când auzeam bombardierele. Apoi am fugit de ruși”

Firea așteaptă ca Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: A spus că nu candidează dacă candidez eu

Piedone și-a lansat programul pentru București: Sunt omul ce vorbeşte în limbajul celor mulţi, mănâncă parizer şi usturoi

Burduja intră în concediu fără plată la Ministerul Energiei

Partenerii noștri