Live

Foto Au fost reluate lucrările pe A7. Când se va circula pe primii 50 de km din Autostrada Ploieşti – Buzău

Data actualizării: Data publicării:
Au fost reluate lucrările pe primele loturi din Autostrada Ploieşti – Buzău. Foto: Facebook/CNAIR

CNAIR anunţă, joi, că au fost reluate lucrările şi pe primele loturi din Autostrada Ploieşti – Buzău, iar mobilizarea de pe şantier face posibilă deschiderea circulaţiei până la sfârşitul acestui an pe primii 49,35 km din A7.

”Au fost reluate lucrările şi pe primele loturi din Autostrada Ploieşti – Buzău (63,25 km), între Dumbrava şi Pietroasele! Mobilizarea în şantier a crescut pe Lotul 1 (Dumbrava – Mizil) şi pe Lotul 2 (Mizil – Pietroasele), parte din A7 (Autostrada Moldovei)”, a transmis, joi, CNAIR, într-o postare pe pagina de Facebook, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că progresul fizic este de 43% pe lotul 1 şi de 41,2% pe lotul 2, ”ceea ce face posibilă deschiderea circulaţiei până la sfârşitul acestui an pe primii 49,35 km din A7”.

Potrivit companiei, în prezent, pe lotul 1 se desfăşoară lucrări de reprofilare taluze şi montare prefabricate pentru podeţe, în timp ce pe lotul 2 a început instalarea grinzilor, montarea dalelor şi a elementelor prefabricate pentru podeţe.

Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, a atras, însă, atenţia că mobilizarea în şantier trebuie să crească progresiv, în special pe lotul Mizil – Pietroasele.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Care este stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni - Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti. Anunțul CNAIR

Grindeanu anunță un pas important pentru construcţia unei noi autostrăzi: Alternativa Techirghiol

"Golden Gate de România" are din nou probleme. Pe podul de la Brăila se face a treia asfaltare în doar nouă luni de la inaugurare

VIDEO. CNAIR anunţă că stadiul lucărilor la tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti a ajuns la 48%

Partenerii noștri