Live

Încă șase camere urmăresc șoferii care circulă fără rovinietă. Unde sunt amplasate acestea

Data actualizării: Data publicării:

Șase noi camere au fost amplasate pentru urmărirea șoferilor care circulă fără roviniete. Noile puncte de control sunt vor funcționa începând de joi, 26 septembrie, pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcţiune sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia şi Vama Veche.

Odată cu inaugurarea noilor amplasamente, numărul punctelor fixe de control valabilitate rovinietă ajunge la 92, pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi. Punctele de control fac parte din Sistemul Informatic de Emitere Gestiune şi Monitorizare a Rovinietei (SIEGMCR), deţinut de CNAIR.

CNAIR menţionează că a pus la dispoziţia conducătorilor auto, pe portalurile www.cnadnr.ro (secţiunea Verificare Rovinietă) şi www.erovinieta.ro, un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Grindeanu anunță un pas important pentru construcţia unei noi autostrăzi: Alternativa Techirghiol

"Golden Gate de România" are din nou probleme. Pe podul de la Brăila se face a treia asfaltare în doar nouă luni de la inaugurare

VIDEO. CNAIR anunţă că stadiul lucărilor la tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti a ajuns la 48%

CNAIR: Drumul expres Brăila-Galați este gata în proporție de 80%. Lucrările ar trebui finalizate până la sfârșitul anului

Partenerii noștri