Live

Maria Grapini, ironizată. A fost inaugurată linia spre țara inventată de europarlamentar: Letiția

Data actualizării: Data publicării:
Foto: CTP Iași

Compania de Transport Public (CTP) din Iași o ironizează pe Maria Grapini, după ce europarlamentarul român a „inventat” zilele trecute o nouă țară: Letiția.

Sute de călători au solicitat, doar într-o zi, Companiei de Transport Public Iași prelungirea traseului 46 până în... #Letiția? Așa cum #CTPIasi primește întotdeauna cu deschidere propunerile și opiniile utilizatorilor mijloacelor de transport în comun, și de această dată, instituția noastră a luat măsuri prompte și îi invită pe ieșeni să se bucure de noul itinerariu”, transmite CTP Iași.

În urmă cu două zile, Maria Grapini a scris: „Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”.

Cel mai probabil, Maria Grapini voia să scrie Letonia. Europarlamentarul a uitat și o virgulă între subiect și predicat.

Citește și O agenție de turism „oferă” zboruri spre Letiția, țara inventată de Grapini. Are capitala la „Rigla”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Din Italia, pe străzile din Iași. Povestea lui Raffaele, italianul care s-a angajat șofer de autobuz la compania de transport public

Vatmanii in Iași vor fi testați cu aparatul alcooltest fix înainte să iasă pe traseu. Și șoferilor CTP Iași li se va măsura alcoolemia

Rezoluția pentru Tribunalul special pentru crime de război din Ucraina, adoptată de PE. Maria Grapini a votat împotrivă: „Din greșeală”

„Desant” românesc la Viena. Europarlamentarii români încearcă să discute cu Cancelarul Austriei

Partenerii noștri