Live

American în Wuhan: „Nu voi pleca ... nu voi pune în pericol pe nimeni”

Data publicării:
FOTO: Getty Images

Diana Adama, o profesoară care trăiește în China de 15 ani şi, respectiv, de trei luni în Wuhan, a vorbit la CNN despre experiența trăită în epicentrul focarului de coronavirus.

„M-am trezit cu un sentiment de disperare, de tristeţe, de furie. În mare parte din cauza lipsei de informații, a lipsei informaţiilor despre ce se întâmplă ”, a povestit ea.

Diana Adama este unul dintre cei aproximativ o mie de americani care trăiesc în Wuhan, potrivit informaţiilor oficiale transmise de consulatul local din SUA.

Consulatul Statelor Unite a oferit americanilor înregistraţi la misiunea diplomatică locuri la cursa aeriană care va pleca din Wuhan, China şi care va avea la bord personal medical, însă contracost, a relatat un oficial american, pentru CNN. Diana Adama a spus însă că va rămâne.

„Nu voi pleca. Pentru că, dacă sunt purtător al virusului, nu voi pune în pericol pe nimeni altcineva. Și asta este doar o parte a măsurilor de prevenire", a afirmat ea.

Redactare G.M.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reuters: Vizita lui Xi Jinping în Europa ar putea scoate la iveală diviziunile din Occident

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

China a lansat o misiune spațială pe fața întunecată a Lunii. SUA avertizează că „programul spaţial civil e de fapt un program militar”

China se plânge că e „denigrată” și „reprimată” de SUA și amenință cu represalii după noi sancțiuni americane

Partenerii noștri