Live

Cale ferată construită efectiv peste noapte. Chinezilor le-a luat 9 ore pentru a finaliza proiectul

Data publicării:

China dă un nou exemplu de eficiență și rapiditate, după ce au construit de la zero o gară, peste noapte, și căile ferate care o conectează de localitățile din apropiere. Peste 1.500 de muncitori și-au făcut apariția în orașul Longyan, din sudul Chinei, pe 20 ianuarie, în jurul orei 18:00.

La 18:30, au început munca și în numai 9 ore au terminat toată treaba. Muncitorii au conectat trei gări, Ganlong, Ganruilong și Zhanglong, de gara nou construită, Nanlong. Asta înseamnă că în 9 ore ei au ridicat clădirea în care se află gara, au construit peroanele, au dezmembrat șinele vechi și le-au înlocuit cu unele noi, o performanță greu de egalat.

Liderul proiectului a declarat că au fost folosite 23 de excavatoare și șapte trenuri pentru ca lucrarea să fie gata în timp-record. Inginerul care a manageriat proiectul spune că secretul vitezei și eficienței cu care au lucrat oamenii a constat în faptul că aceștia au fost împărțiți pe șapte unități, fiecare având sarcini bine stabilite.

Gara și calea ferată construite vor face parte dintr-o linie de 246 de kilometri, pe care vor putea circula trenuri cu o viteză de până la 200 de km/oră, care va conecta sudul Chinei cu regiunile din centrul țării.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Xi Jinping va face un turneu european în luna mai. Ce țări va vizita liderul de la Beijing

Jumătate din plăţile făcute de Rusia pentru mărfuri din China au avut loc prin intermediari

China începe producția în masă a taxiurilor zburătoare. Primele zboruri comerciale, programate în 2025

Arabia Saudită are nevoie de 500 de miliarde de dolari pentru megaproiectul „orașului viitorului” și încearcă să-i obțină din China

Partenerii noștri