Live

Deși s-a vindecat de COVID, Melania Trump a anulat o călătorie alături de Donald Trump, din cauza unei "tuse persistente"

Data publicării:
Prima Doamnă a SUA, Melania Trump. Foto: GettyImages

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a anulat o deplasare în Pennsylvania, din cauza unei tuse persistente. În statul din nord-estul SUA, președintele Donald Trump urmează să participe la un miting de campanie, scrie Agerpres.

"Doamna Trump continuă să se simtă mai bine în fiecare zi după ce s-a vindecat de COVID-19 dar, din cauza unei tuse persistente şi din exces de precauţie, ea nu va călători astăzi", a anunţat purtătoarea de cuvânt Stephanie Grisham într-un scurt comunicat.

Diagnosticată pozitiv cu COVID-19 în acelaşi timp cu soţul ei, pe 1 octombrie, Prima Doamnă a SUA a anunţat la jumătatea lui octombrie că testele sale au devenit negative.

Editor : Iulia Iancu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Melania Trump dă de înțeles că va reveni în campania electorală la brațul lui Trump, cu un mesaj misterios: „Stați pe recepție”

A murit mama Melaniei Trump. Amalija Knavs avea 78 de ani

Partenerii noștri