Melania Trump dă de înțeles că va reveni în campania electorală la brațul lui Trump, cu un mesaj misterios: „Stați pe recepție”

Data actualizării: Data publicării:
melania trump și donald trump
Fosta primă doamnă a evitat aparițiile publice de când a părăsit Washingtonul în ianuarie 2021. Sursa foto: Profimedia Images

Melania Trump a avut o apariție publică rară, marți, alături de soțul ei, pentru a vota la primarele prezidențiale republicane din Florida. După ce nu a mai fost văzută alături de Donald Trump vreme îndelungată, fosta primă doamnă a transmis un mesaj misterios reporterilor, indicând o potențială revenire în campania electorală, scrie CNN.

„Stați pe recepție”, a spus Melania Trump zâmbind, când a întrebat-o de un reporter dacă are de gând să se întoarcă în campanie, în timp ce fostul președinte își pregătește revenirea la Casa Albă. Cei doi tocmai ieșiseră împreună dintr-un loc de votare din Palm Beach.

Melania Trump nu și-a arătat încă sprijinul pentru candidatura prezidențială a soțului ei, de când a participat la evenimentul de lansare a campaniei electorale în noiembrie 2022. Ea a optat chiar să ignore petrecerea fostului președinte dela începutul acestei luni, în Super Marți, la Mar-a-Lago, unde locuiește cuplul. De asemenea, ea nu a apărut alături de soțul ei la niciuna dintre numeroasele sale apariții în instanță, acesta confruntându-se cu 88 de acuzații în patru dosare separate împotriva lui.

Donald Trump a fost întrebat anul trecut dacă soția lui i s-ar putea alătura în campania electorală în viitorul apropiat și a spus că o va face „destul de curând”.

„Este o persoană privată, o persoană grozavă, o persoană foarte încrezătoare și ne iubește foarte mult țara”, a spus Trump la NBC, în septembrie. „Și sincer, îmi place să o țin departe de asta. Este atât de urât și atât de rău.”

Surse familiarizate cu subiectul au declarat anterior pentru CNN că o mare parte din atenția Melaniei Trump este îndreptată către fiul lor, Barron, care urmează să termine liceul în Florida în această primăvară.

Fosta primă doamnă a evitat în mare parte publicul de când a părăsit Washingtonul în ianuarie 2021, dar a avut totuși câteva apariții publice. Ea a participat la un tribut pentru fosta primă doamnă Rosalynn Carter în Georgia în noiembrie, alăturându-se actualei prime doamne Jill Biden și fostelor prime doamne Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton pentru a-i aduce un omagiu lui Carter.

Ea a vorbit și la o ceremonie de naturalizare la Arhivele Naționale din Washington, în decembrie. În discursul său, Melania Trump a vorbit în termeni neobișnuit de personali despre experiența ei dificilă de a deveni cetățean american și despre provocările cu care s-a confruntat în parcurgerea unui sistem juridic complicat. Ea nu l-a menționat pe soțul ei, care a promis o extindere pe scară largă a politicilor dure, dacă va fi ales din nou, care ar restricționa atât imigrația legală, cât și cea ilegală.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri