Live

Donald Trump: Aş primi premiul Nobel pentru multe lucruri dacă s-ar da corect

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Guliver/Getty Images

Preşedintele american Donald Trump consideră că merită premiul Nobel pentru „multe lucruri”, insistând în context că vrea să medieze între India şi Pakistan, relatează dpa şi AFP, citat de Agerpres.

„Cred că aş primi premiul Nobel pentru multe lucruri, dacă s-ar da corect, ceea ce nu se întâmplă”, a declarat Trump cu prilejul prezenţei sale inopinate la sediul ONU de la New York.

„I-au dat unul (un premiu Nobel - n.red.) lui Obama imediat după ce a ajuns preşedinte şi nici nu ştia de ce l-a primit. Şi ştiţi ce? E singurul lucru în legătură cu care am fost de acord cu el”, a adăugat Trump, care a fost luni o apariţie surpriză la summitul ONU privind schimbările climatice, în ajunul începerii dezbaterilor Adunării generale a Naţiunilor Unite.

Pe de altă parte, un clip în care Trump trece pe lângă adolescenta militantă pentru mediu Greta Thunberg, pe coridoarele clădirii ONU din New York, a devenit în scurt timp viral.

Clipul, filmat aparent de Reuters, a fost distribuit de mai multe posturi ca Sky News, Euronews şi videomagazinul Now This, dar şi pe reţeaua Twitter de analistul politic Ian Bremmer, notează dpa.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A fost în top, dar și-a pierdut toată averea la jocurile de noroc! ”Sunați-mă! Voi fi cel mai bun”. Ce datorii are

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden şi Trump s-au pus de acord asupra regulilor primei dezbateri televizate din campania electorală

Trump a împlinit 78 de ani, o vârstă pe care „nu și-o dorește”. Cum îl afectează asta în campania electorală împotriva lui Biden

Trump a împlinit 78 de ani. Mesajul pe care i l-a transmis Joe Biden

Ce cuprinde acordul de securitate semnat de Biden și Zelenski în Italia și cum ar putea Trump să pună punct acestui pact 

Partenerii noștri