Live

Donald Trump și-a păcălit susținătorii, de 1 aprilie, cu mesaje pe telefon și e-mail și le-a cerut din nou bani

Data publicării:
Donald Trump. FOTO: Profimedia Images

Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actualul candidat republican la alegerile din noiembrie, i-a păcălit pe susținătorii săi cu un mesaj în care anunța că-și „suspendă campania”. Prin această „glumă” Trump speră să obțină noi donații, în condițiile în care are nevoie de bani pentru campanie și pentru a-și plăti cauțiunea masivă.

Fostul preşedinte, care încearcă să-l înlăture pe democratul Joe Biden de la Casa Albă, a trimis acest scurt text alegătorilor săi prin e-mail şi SMS împreună cu un link. Accesând mesajul, susţinătorii săi au ajuns pe un site şi li s-a cerut să doneze 5.500 sau 3.300 de dolari pentru campania electorală.

„Chiar credeaţi că îmi voi suspenda campania? Păcăleală de 1 aprilie!”, a scris Trump cu majuscule. De câţiva ani, alegătorii americani au fost asaltaţi cu SMS-uri, e-mailuri şi apeluri în care li se cerea să contribuie financiar la candidaturi.

Acest lucru obligă echipele candidaţilor să fie din ce în ce mai creative pentru a ieşi în evidenţă. Într-o ţară în care victoriile electorale se câştigă cu miliarde de dolari, donaţiile pe care le adună sunt extrem de preţioase.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prima dezbatere prezidențială americană va avea loc, în premieră, în iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

Republicanii fac scut în jurul lui Trump. Mike Johnson a venit să-l sprijine la procesul penal de la New York

Sondaj: Donald Trump, învingător în 5 state-cheie la alegerile din noiembrie. De ce pierde procente Joe Biden 

Partenerii noștri