Live

Femeia misterioasă care suna la uși, în toiul nopții, cu o mână legată, a fost identificată

Data actualizării: Data publicării:

Femeia misterioasă din SUA, care a sunat, în toiul nopții, la ușile a cinci case, fiind parțial îmbrăcată și având o mână legată cu sfoară, a fost identificată de polițiști, scrie Sky News.

Imaginile cu femeia sunând la ușa unei case, la 3 dimineața, s-au viralizat rapid, iar mulți s-au temut că tânăra este o victimă care a reușit să scape și caută ajutor.

Poliția din Texas a declarat că este vorba despre o femeie de 32 de ani, într-adevăr victimă a violenței domestice, și că iubitul acesteia, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort, în propria locuință, după ce s-ar fi împușcat. Bărbatul a lăsat un bilet de adio care i-a ajutat pe polițiști să o identifice pe femeie. 

Tânăra este acum în siguranță și s-a întors la familia sa. Poliția nu a precizat ce căuta femeia în toiul nopții la ușile locuințelor din zonă și nici de ce aceasta părea să fi avut mâinile legate. Pentru că tânăra este o victimă a violenței domestice, numele ei nu a fost făcut public, iar anchetatorii urmează să o audieze pentru a afla mai multe despre cele întâmplate. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Violențe în campusuri din SUA. Studenții pro-palestinieni au ridicat baricade, poliția a intervenit în forță. 1.600 de tineri arestați

"China a învățat o lecție din războiul din Ucraina". Beijingul face o mișcare care crește temerile că pregătește invazia în Taiwan

Portul artificial american pentru transportul ajutoarelor umanitare în Gaza este pe jumătate construit

Rusia a folosit în Ucraina un agent chimic, acuză SUA: "Nu este un incident izolat"

Partenerii noștri