Live

Femeie condamnată la închisoare pentru că a deschis o cutie cu chipsuri înainte să o plătească

Data publicării:
Foto: Shutterstock

O femeie din Irlanda a ajuns la închisoare pentru că a deschis un pachet de chipsuri într-un magazin din orașul Cork, înainte să le plătească, scrie BBC News.

Kathleen McDonagh, în vârstă de 25 de ani, a deschis o cutie de Pringles în valoare de 1,5 euro, într-un magazin Tesco, deși nu le plătise încă. Tânăra primise interdicție de a mai intra în magazin, însă a încălcat-o și a deschis cutia de chipsuri pentru ca apoi agenții de securitate să fie obligați să o lase să plătească, a declarat ea în fața judecătorilor.

Când a intrat în magazin, cei de la pază au vrut să o dea afară. Atunci femeia a luat cutia de chipsuri și a desfăcut-o.

Unul dintre agenții de pază a confirmat, la tribunal, că tânăra i-a spus că „am desfăcut cutia, acum trebuie să mă lași să o plătesc”.

Ea a fost condamnată la patru luni de închisoare, dintre care două luni cu suspendare, pentru că a „avariat” produsul, care nu a mai putut fi vândut după aceea. Judecătorul a declarat că a luat în considerare și faptul că femeia nu avea ce căuta în acel magazin, din moment ce există acea interdicție, adăugând și că aceasta a deschis în mod intenționat pachetul.

McDonagh mai avea la activ alte condamnări în trecut, pentru furturi și daune. Incidentul cu pachetul de chipsuri a avut loc în urmă cu doi ani, pe 27 decembrie 2016, însă femeia a fost condamnată abia acum.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O tânără de 24 de ani s-a săturat de oraș și s-a dus să fie administratorul unei insule în Atlantic fără poliție, ambulanță și tribunal

Un traficant de droguri a fost prins de polițiștii care au intrat în casa lui, după ce a sunat să raporteze că este jefuit

În ciuda opoziției vehemente a Israelului, Irlanda se pregătește să recunoască Palestina ca stat „în săptămânile următoare”

Prim-ministrul irlandez a demisionat oficial și va fi înlocuit chiar de astăzi

Partenerii noștri