Live

Gafă uriașă a lui Ronaldo la primirea grandioasă în Arabia Saudită. Cum au reacționat fanii

Data actualizării: Data publicării:
Primire grandioasă pentru Cristiano Ronaldo la noua sa echipă din Arabia Saudită. FOTO: Profimedia Images

Primire grandioasă pentru Cristiano Ronaldo la noua sa echipă din Arabia Saudită. Stadionul de 25.000 de locuri a fost plin, chiar dacă intrarea nu a fost liberă. Fanii Al Nassr au plătit aproape 4 euro ca să participe la eveniment. Portughezul a pornit, însă, cu stângul în fața noilor săi suporteri. În primul său discurs, a făcut o gafă uriașă: a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud.

În schimb, a dat asigurări că venirea sa la clubul saudit nu este un semn că se apropie de finalul carierei, așa cum s-a speculat.

A semnat cu Al Nassr pentru doi ani, însă mutarea ar putea fi de scurtă durată, scrie cotidianul spaniol Marca. O clauză ar permite ca portughezul să fie împrumutat echipei engleze Newcastle United, care are același patron. 

"Evoluția fotbalului e diferită, deci, pentru mine, nu este sfârșitul carierei să vin în Africa de Sud", a spus Ronaldo.

Fanii l-au iertat. Mii de oameni au așteptat cu sufletul la gură ca idolul lor să fie prezentat oficial în spectacolul grandios de pe stadionul clubului din Riad.

"Este o plăcere să fiu aici.  Ceea ce vreau să realizez este să-i fac pe oameni fericiți, să mă simt bine, să ajut țara să devină din ce în ce mai bună, nu doar în fotbalul masculin, ci și în cel feminin", a adăugat sportivul.

Ronaldo i-a impresionat pe suporteri atunci când i-a aruncat unui copil din tribune o minge cu autograful său. La ceremonie a participat și familia celebrului fotbalist. Partenera sa, Georgina Rodriguez, și cei cinci copii au fost și ei aclamați.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Forbes: Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv al planetei. Cât câștigă fotbalistul

Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM

Potop în Arabia Saudită. Școlile au fost închise, oamenii au fost avertizați că vor fi inundații. Imagini cu mașini luate de ape

Arabia Saudită are nevoie de 500 de miliarde de dolari pentru megaproiectul „orașului viitorului” și încearcă să-i obțină din China

Partenerii noștri