Live

Imaginea care arată ca şi când toţi oamenii din Wuhan ar fi pe acelaşi coridor de spital

Data actualizării: Data publicării:

O înregistrare video făcută publică de New York Times surprinde panica de pe holurile unui spital din Wuhan. Pe fondul focarului de coronavirus şi al creşterii rapide a numărului celor infectaţi, oamenii se se calcă în picioare pe holurile unităţii medicale.

Filmările arată medici care încearcă cu greu să facă faţă valului de pacienţi şi să acorde tratament tuturor celor care îl invocă, pe fondul închiderii complete a oraşului din cauza epidemiei.

Imaginile surprind panica generalizată.

Un medic a declarat pentru BBC News că răspândirea „alarmantă” a noului coronavirus a dus la „valuri copleşitoare” de oameni care sufocă efectiv spitalele.

„Spitalele sunt sufocate, sunt mii de oameni, nu am mai văzut aşa ceva. Oamenii sunt speriaţi”, adaugă medicul.

Reporterul South China Morning Post a relatat că spitalele se confruntă cu un deficit de kituri de testare rapidă pentru coronavirus, ceea ce întârzie diagnosticul pentru cei care acuză simptome aferente virusului. „Obţinerea de teste e precum câștigarea biletelor de loterie”, a comentat reporterul.

Sursa:  businessinsider.sg

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reuters: Vizita lui Xi Jinping în Europa ar putea scoate la iveală diviziunile din Occident

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

China a lansat o misiune spațială pe fața întunecată a Lunii. SUA avertizează că „programul spaţial civil e de fapt un program militar”

China se plânge că e „denigrată” și „reprimată” de SUA și amenință cu represalii după noi sancțiuni americane

Partenerii noștri