Imaginea care arată ca şi când toţi oamenii din Wuhan ar fi pe acelaşi coridor de spital

Data actualizării: Data publicării:
spital china

O înregistrare video făcută publică de New York Times surprinde panica de pe holurile unui spital din Wuhan. Pe fondul focarului de coronavirus şi al creşterii rapide a numărului celor infectaţi, oamenii se se calcă în picioare pe holurile unităţii medicale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmările arată medici care încearcă cu greu să facă faţă valului de pacienţi şi să acorde tratament tuturor celor care îl invocă, pe fondul închiderii complete a oraşului din cauza epidemiei.

Imaginile surprind panica generalizată.

Un medic a declarat pentru BBC News că răspândirea „alarmantă” a noului coronavirus a dus la „valuri copleşitoare” de oameni care sufocă efectiv spitalele.

„Spitalele sunt sufocate, sunt mii de oameni, nu am mai văzut aşa ceva. Oamenii sunt speriaţi”, adaugă medicul.

Reporterul South China Morning Post a relatat că spitalele se confruntă cu un deficit de kituri de testare rapidă pentru coronavirus, ceea ce întârzie diagnosticul pentru cei care acuză simptome aferente virusului. „Obţinerea de teste e precum câștigarea biletelor de loterie”, a comentat reporterul.

Sursa:  businessinsider.sg

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri