Live

În locul lui Kim Jong-un, Donald Trump s-a întâlnit cu Kim Kardashian. Despre ce au discutat cei doi

Data publicării:
Foto: Casa Albă

Kim Kardashian, o vedetă a producţiilor TV de tip reality-show, care militează pentru eliberarea unei bunici condamnate la închisoare pe viaţă, a discutat miercuri la Washington cu preşedintele Donald Trump despre reforma carcerală din Statele Unite, informează AFP, citat de Agerpres

Purtând o ţinută vestimentară sobră, Kim Kardashian a ajuns la Casa Albă miercuri după-amiază, potrivit unui fotograf de la AFP.

"Am avut o super-întâlnire cu Kim Kardashian astăzi, am discutat despre reforma carcerală şi despre condamnări", a scris pe Twitter preşedintele american, care a ilustrat acel mesaj cu o fotografie ce îl prezintă, zâmbitor, alături de starleta TV, în Biroul Oval de la Casa Albă.

Potrivit companiilor mass-media americane, Kim Kardashian a discutat şi cu Jared Kushner, ginere şi consilier al preşedintelui american, care coordonează eforturile - deocamdată incipiente - ale administraţiei republicane de la Casa Albă în vederea realizării unei reforme a justiţiei penale din Statele Unite.

Kim Kardashian a cerut eliberarea lui Alice Marie Johnson, o sexagenară încarcerată de peste 20 de ani pentru o infracţiune lipsită de violenţă, asociată consumului de droguri.

Administraţia preşedintelui Barack Obama a dorit să facă o prioritate din modificarea legislaţiei rigide din domeniul condamnărilor, însă nu a reuşit să obţină sprijinul Congresului, fapt care a determinat un aflux de graţieri prezidenţiale şi măsuri de clemenţă.

În schimb, Donald Trump are o poziţie mult mai dură în această chestiune.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

OMS avertizează: Există riscul ca gripa aviară să se răspândească la vacile din afara Statelor Unite

Patru poliţişti au fost ucişi într-un schimb de focuri în Statele Unite

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Refugiaţii palestinieni din Rafah au scris pe corturi mesaje de mulțumire pentru studenții care protestează în campusurile americane

Partenerii noștri