Live

„În mod inevitabil, Australia va aboli monarhia și va deveni o republică”, crede Hugh Jackman

Data publicării:
Hugh Jackman. Foto: Profimedia Images

Actorul australian Hugh Jackman este de părere că este inevitabil că țara sa va renunța la monarhia britanică și că va deveni o republică în viitor, relatează BBC.

Cunoscutul actor a făcut afirmația în timpul unui interviu, duminică. El a spus că ruperea Australiei de Regatul Unit și de familia sa regală reprezintă „o parte naturală a evoluției”.

Jackman a precizat, însă, că nu ține „ranchiună față de Regele Charles” sau față de familia regală și că le dorește „tot ce e mai bun”.

Părinții starului australian sunt amândoi din Regatul Unit, iar el spune că în copilărie obișnuiau să sărbătorească momentele importante din familia regală.

„Tatăl meu ne-a oprit din tot ce făceam în 1981 pentru a urmări nunta regală a prințesei Diana cu prințul Charles”, a spus el.

În ciuda faptului că crede că Australia va deveni o republică, Jackman spune că apreciază și admiră munca făcută de familia regală.

„Am întâlnit-o pe regină de mai multe ori, și pe regina mamă și pe prințul Charles, și am văzut și simțit o dorință sinceră de a fi în serviciul publicului”, a adăugat el.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rechinul fantomă și Diavolul de mare: Cum arată cele mai noi drone militare subacvatice ale Australiei și Statelor Unite

Apariție rară a regelui Charles împreună cu prinţul William. Moștenitorul tronului a primit o funcție importantă

Hackerii au spart sistemele ministerului britanic al apărării și au încercat să fure date critice. Guvernul britanic suspectează China

Sadiq Khan câștigă în premieră al treilea mandat de primar al Londrei

Partenerii noștri