Live

Întâlnirea dintre Putin și Macron a stârnit un val de glume pe internet. Meme-urile virale cu cei doi lideri stând la o masă de 6 metri

Data actualizării: Data publicării:
Întâlnirea dintre Putin și Macron a stârnit un val de glume și meme pe internet. Foto: Captură Youtube

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu președintele francez, Emmanuel Macron, de luni, a devenit o sursă de meme și a stârnit un val de glume pe interne, după ce cei doi lideri s-au așezat la o masă lungă de șase metri pentru a discuta despre situația extrem de tensionată din Ucraina și de revendicările pe care Moscova le are față de Occident.

Discuția lui Macron cu Putin a durat cinci ore și jumătate și a avut ca scop detensionarea relațiilor dintre Rusia și Occident. Masa foarte lungă de la care au dialogat cei doi lideri a stârnit, însă, un nou val de glume și meme pe internet. Anterior, și Viktor Orban, venit în vizită la Moscova, săptămâna trecută, a stat la acceași masă lungă pentru a dialoga cu Putin. 

Liderul francez a vorbit despre „noi soluții, inovatoare” și „garanții concrete” și a spus că în următoarele zile și săptămâni vor fi contacte diplomatice intense.

Editor : Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mireille Mathieu, Sophie Marceau, Luc Besson, Salma Hayek între celebrităţile invitate la dineul în onoarea lui Xi Jinping la Paris

Soldații ruși au ucis peste 100 de oameni după ce s-au întors de pe front. „O problemă pe care Rusia nu o recunoaște”

Un judecător polonez a fugit în Belarus și a cerut azil politic: „Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Josep Borrell se opune participării UE la ceremonia de reînvestire a lui Putin

Partenerii noștri