Live

Japonia vrea să instituie două săptămâni de carantină pentru toți turiștii chinezi și sud-coreeni

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Getty Images

Japonia plănuiește să adopte instituirea obligatorie a carantinei pentru o perioadă de două săptămâni pentru toți vizitatorii din China și Coreea de Sud, relatează ziarul Yomiuri, citat de Reuters.

Japonia intenționează să oprească vizele deja emise pentru vizitatorii care vin din ambele țări, conform sursei citate, care adaugă că prim-ministrul Shinzo Abe va vorbi despre pașii următori la o discuție, joi seara, privind măsurile împotriva coronavirusului.

Înainte, ministrul pentru Jocurile Olimpice Seiko Hashimoto a spus că jocurile de vară vor fi în continuare organizate, din luna iulie, chiar dacă virusul s-a răspândit în regiuni noi, scrie Mediafax.

Pe de altă parte, persoanele care ajung în anumite regiuni din China din patru ţări puternic afectate de epidemia de coronavirus, respectiv Coreea de Sud, Japonia, Iran şi Italia, vor trebui să stea în carantină timp de 14 zile, a anunţat, marți, presa de stat, citată de BBC.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fenomenul tokuryu a luat cu asalt Japonia: Cine sunt misterioșii criminali și infractori care le-au luat locul vechilor membri yakuza

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Un gunoi spațial gigant a fost fotografiat pentru prima oară de aproape de o companie japoneză care vrea să curețe spațiul de deșeuri

Un oraș japonez vrea să ridice un gard din plasă pentru a bloca fotografiile turistice ale Muntelui Fuji

Partenerii noștri