Live

Actriţa Olga Kurylenko anunță că e infectată cu noul coronavirus. Mesajul transmis de celebra Bond Girl

Data publicării:

Olga Kurylenko, vedeta filmului „Quantum of Solace" (2008), a anunţat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, duminică, pe contul său de Instagram.

„Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala au fost principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi în serios acest virus", a transmis vedeta.

Actriţa, care are origini ruse şi ucrainene, a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19.

Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

Editor web: A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri