Live

Bătrâna de 93 de ani care a fost fotografiată cu semnul "Am nevoie de mai multă bere!!" a primit 150 de doze de la producător

Data actualizării: Data publicării:

O femeie de 93 de ani din statul american Pennsylvania a devenit faimoasă după ce a fost fotografiată ținând un afiș în care spunea că mai are nevoie de bere, iar un producător american de bere i-a îndeplinit dorința, informează CBS News.

Olive Veronesi, din orașul Seminole, a fost fotografiată de o rudă în timp ce se afla la fereastră cu o doză de bere și un afiș pe care scria "AM NEVOIE DE MAI MULTĂ BERE!!". 

Mesajul era pentru familia ei, însă fotografia s-a viralizat pe internet și oameni din toată lumea s-au oferit să-i cumpere bătrânei bere, relatează postul TV local KDKA. Cu toate acestea, compania care produce berea Coors Light, alături de care Olive Veronesi apărea în fotografie, i-a livrat femeii 150 de doze.

Fotografia cu Olive Veronesi a adunat peste 27.000 de aprecieri, 3.000 de comentarii și 50.000 de distribuiri, după ce a fost postată pe Facebook de televiziunea KDKA-TV.

"Eram la ultimul set de 12 beri. Beau o bere în fiecare seară", a povestit Olive Veronesi pentru KDKA-TV. "E ceva ce te ajută se te relaxezi".

Editor web: V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Un bărbat își desface o bere, pentru că „e rece”, în momentul în care polițiștii stau cu arma ațintită spre el

Partidul Berii din Austria, care vrea instalarea unor fântâni publice cu bere în Viena, ar putea participa la alegerile parlamentare

„Cel mai bun loc de muncă din lume” a atras mii de candidați. Ce calități trebuie să aibă angajatul ideal

Oamenii și-au pierdut pofta pentru berea Tsingtao după ce au văzut filmarea cu muncitorul urinând într-un container

Partenerii noștri