Bătrâna de 93 de ani care a fost fotografiată cu semnul "Am nevoie de mai multă bere!!" a primit 150 de doze de la producător

Data actualizării: Data publicării:
bere1

O femeie de 93 de ani din statul american Pennsylvania a devenit faimoasă după ce a fost fotografiată ținând un afiș în care spunea că mai are nevoie de bere, iar un producător american de bere i-a îndeplinit dorința, informează CBS News.

Olive Veronesi, din orașul Seminole, a fost fotografiată de o rudă în timp ce se afla la fereastră cu o doză de bere și un afiș pe care scria "AM NEVOIE DE MAI MULTĂ BERE!!". 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul era pentru familia ei, însă fotografia s-a viralizat pe internet și oameni din toată lumea s-au oferit să-i cumpere bătrânei bere, relatează postul TV local KDKA. Cu toate acestea, compania care produce berea Coors Light, alături de care Olive Veronesi apărea în fotografie, i-a livrat femeii 150 de doze.

Fotografia cu Olive Veronesi a adunat peste 27.000 de aprecieri, 3.000 de comentarii și 50.000 de distribuiri, după ce a fost postată pe Facebook de televiziunea KDKA-TV.

"Eram la ultimul set de 12 beri. Beau o bere în fiecare seară", a povestit Olive Veronesi pentru KDKA-TV. "E ceva ce te ajută se te relaxezi".

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri