Live

Bild: „Mesajul ascuns” în buchetul de flori pe care Putin i l-a oferit lui Merkel. De ce ar fi de fapt o jignire

Data publicării:

Vladimir Putin a primit-o, vineri, la Soci pe cancelarul german Angela Merkel. Cu această ocazie, președintele rus i-a oferit un imens buchet de trandafiri. În care un jurnalist de la cotidianul german Bild a văzut un „mesaj ascuns”.

Vladimir Putin a primit-o pe Angela Merkel în reședința de vară de la Soci. Președintele rus nu a așteptat-o cu mâna goală, ci i-a oferit un imens buchet cu trandafiri. Gestul său ar arăta însă o jignire, spune un jurnalist de la Bild. Acesta este de părere că, la întâlnirile oficiale, liderii de stat ar trebui să-și dea mâna. Ziaristul scrie că prin buchetul de trandafiri, Putin a vrut să-i „amintească” lui Merkel că este femeie.

Cum era de așteptat, opinia acestuia a stârnit o adevărată dezbatere în mediul online. A reacționat inclusiv purtătorul de cuvânt al Kremlinului, care a spus că buchetul de flori reprezintă o „tradiție” pe care Vladimir Putin o va continua.

Merkel și Putin s-au întâlnit la Soci pentru a discuta despre situația din Ucraina, acordul nuclear cu Iranul și gazoductul Nord Stream 2.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri