Live

Cazul teribil al fotbalistului spaniol dat dispărut care a fost găsit mort după 4 zile, în timpul unei transmisiuni TV în direct

Data actualizării: Data publicării:
Álvaro Prieto, 18 ani, a fost dat dispărut pe data de 12 octombrie și a fost găsit mort după 4 zile, în apropierea gării din Sevilla, în timpul unei transmisiuni în direct FOTO: sevilla.abc.es

Un tânăr fotbalist spaniol, în vârstă de 18 ani, care a fost dat dispărut pe data de 12 octombrie, a fost găsit mort după 4 zile, în apropierea gării din Sevilla, în timpul unei transmisiuni în direct a postului TVE.

Cazul lui Álvaro Prieto a cutremurat toată țara, iar în momentul de față se fac investigații pentru a se stabili exact împrejurările în care a murit, potrivit CNN Espanol.

Álvaro Prieto, din Córdoba, jucător de fotbal la un club local din liga secundă, a dispărut din Sevilla pe 12 octombrie, după ce petrecuse o noapte împreună cu prietenii în club. După ce s-a despărțit de aceștia, el a plecat spre gară de unde urma să plece cu trenul către casă. Numai că tânărul nu a mai ajuns la destinație, iar imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere au arătat că acesta a dispărut fără urmă în zona gării Santa Justa.

Cazul dispariției tânărului fotbalist a stârnit mare interes în Spania. Așa se face că luni, 16 octombrie, la 4 zile după ce tânărul a fost dat dispărut, o echipă de la Televisión Española (TVE) se afla în apropierea gării din Sevilla, în zona în care Prieto fusese localizat, și relata în direct despre caz. Camera s-a îndreptat la un moment dat către un vagon deasupra căruia a fost observat ceva ce s-a dovedit a fi cadavrul tânărului, odată ce cadrul a fost apropiat, iar cei care au urmărit emisiunea de acasă au conștientizat acest lucru.

Mai mult, reporterul aflat la fața locului a confirmat: „Tocmai am văzut un cadavru între două vagoane de tren, scuzați-mă pentru o secundă… Trenul mergea înapoi, am văzut ceva suspect, am văzut niște adidași și pantaloni bej”.

Unul din prietenii lui Álvaro Prieto a recunoscut îmbrăcămintea pe care acesta o purtase chiar înainte de dispariție.

La scurt timp după difuzarea imaginilor TVE și-a cerut scuze în direct: „În numele acestui grup vrem să ne cerem scuze. La fel ca restul presei, am urmărit cazul dispariției tânărului din Córdoba în toate aceste zile, avem o echipă care acoperă subiectul și s-a întâmplat în direct, am asistat la descoperirea unui cadavru. Am transmis imagini live care nu ar fi trebuit niciodată să fie transmise”.

Anchetatorii spanioli au stabilit că Álvaro Prieto a murit electrocutat, însă nu sunt cunoscute deocamdată împrejurările. Una din variante este că el a sărit de pe un pod pe un vagon staționat, dar nu este clar de ce ar fi făcut acest lucru.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Proteste pro-palestiniene la Madrid. Mii de spanioli au cerut încetarea focului în Fâșia Gaza

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Mallorca şi Ibiza introduc restricţii la consumul de alcool pe domeniul public. Pe ce plaje nu va mai fi permis băutul în public

Țările din UE care vor recunoaște statul palestinian în următoarele zile

Partenerii noștri