Live

Noi condiții de obținere a vizei pentru SUA

Data actualizării: Data publicării:

Condiţii noi pentru obţinerea unei vize în Statele Unite ale Americii. Identităţile de pe reţelele de socializare din ultimii cinci ani, numerele de telefon prezente şi trecute şi adresele de e-mail sunt câteva dintre informaţiile ce trebuie să ajungă la Departamentul de Stat al SUA.

Acestea vor fi folosite pentru verificarea şi identificarea celor care doresc să ajungă în Statele Unite cu viză turistică sau care vor să imigreze.

Într-un formular electronic, cei care vor să ajungă în America trebuie să scrie şi ce călătorii internaţionale au făcut ultimii cinci ani, dacă au fost expulzaţi din vreo ţară şi dacă membri ai familiei lor au fost implicaţi în activităţi teroriste.

Măsurile fac parte din politica de a combate imigraţia ilegală a preşedintelui Donald Trump. Ele vor fi în dezbatere publică în următoarele 60 de zile. Dacă vor fi aprobate, vor viza aproape 15 milioane de cetăţeni în fiecare an.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu: Sunt ferm convins că în octombie, cel târziu, nu o să mai avem vize cu SUA

Ambasadoarea Kathleen Kavalec îi îndeamnă pe români să-și reînnoiască sau să aplice pentru vize de călătorie în SUA

România a înregistrat cea mai scăzută rată de refuz a vizelor pentru SUA. Muraru: Am putea intra în programul Visa Waiver în 2025

Cum poate fi obținută viza pentru SUA în 2024. Ambasada americană anunță un program de înnoire a vizelor „fără interviu”

Partenerii noștri