Live

Crimă în Beverly Hills. Jacqueline Avant, soția cunoscutului producător Clarence Avant și soacra CEO-ului Netflix a fost ucisă în casă

Data actualizării: Data publicării:
Jacqueline Avant a fost împușcată mortal în casa sa din Beverly Hills. Foto: Profimedia Images

Jacqueline Avant, soția cunoscutului producător de muzică, antreprenor și producător de film, Clarence Avant, a fost împușcată mortal în casa ei miercuri dimineața. Jacqueline Avant este și soacra CEO-ului Netflix Ted Sarandos, iar anunțul crimei a fost făcut de un purtător de cuvânt al Netflix. 

Poliția a sugerat că Clarence Avant ar fi fost cel vizat de atac. „Nu cred că este un atac întâmplător, dar nu pot specula în acest moment”, a declarat șeful Departamentului de Poliție din Beverly Hills, Mark Stainbrook, la o conferință de presă miercuri după-amiază, citat de CNN.

Suspectul sau suspecții sunt în libertate și motivul este încă necunoscut, a spus Stainbrook. Ancheta este în derulare. Stainbrook a citit și o declarație transmisă de familia Avant.

„Jacqueline a fost o femeie, o soție, o mamă uimitoare, un filantrop și un rezident de 55 de ani din Beverly Hills, care a avut o contribuție pozitivă incomensurabilă și un impact asupra comunității artistice”, a spus Stainbrook.

Soții Avant s-au căsătorit în 1967 și au avut împreună doi copii. Clarence Avant a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame la începutul acestui an. El a fost subiectul documentarului din 2019 „The Black Godfather”, care a analizat influența sa politică, moștenirea muzicală și munca alături de muzicieni precum Bill Withers și Babyface.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un rus a fost arestat după ce a înjunghiat doi ucraineni, în Germania

Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte

Încă unul dintre bărbații acuzați că l-au ucis pe Adrian Kreiner va fi extrădat și adus în țară. Un al treilea suspect e de negăsit

Încă un primar asasinat în Ecuador. Este al doilea în ultimele trei zile și al cincilea într-un an

Partenerii noștri