Live

Galerie Foto Cuib gigantic de viespi, lung de 1 metru, descoperit în podul unei case din Anglia. În colonie erau circa 100.000 de insecte

Data actualizării: Data publicării:
Cuib gigantic de viespi, lung de 1 metru, descoperit în podul unei case din Anglia FOTO: Profimedia Images

Un bărbat din Marea Britanie, angajat la o firmă de dezinsecție, a găsit un cuib gigantic de viespi, înalt de aproape 1 metru, în podul casei unui client. 

Ralph Clews, 48 de ani, a văzut multe la viața lui, însă când a descoperit cuibul uriaș, pe data de de 8 octombrie, într-o casă din Coventry, a rămas blocat, potrivit Walesonline.

Ralph lucrează în domeniul combaterii dăunătorilor din 1997 și spune că nu a mai văzut niciodată așa ceva.

„Acesta este, fără îndoială, cel mai mare cuib de viespi pe care l-am văzut până acum la serviciu. Nici nu știam că viespile pot să facă așa ceva”, a spus el.

Bărbatul a spus că, după estimările sale, colonia avea între 75.000 și 100.000 de viespi.

După ce a descoperit ce are în pod, proprietarul casei a sunat la firma lui Ralph pentru a se ocupa de problemă. „Inițial ne gândeam să îl ducem la o școală, în scopuri educaționale, dar este cam prea mare pentru a face asta. Este cel mai mare dintr-o serie de trei cuiburi care au fost găsite în podul respectiv”, a mai spus acesta.

Ralph a explicat că mărimea unui cuib mare de viespi este cam cât o minge de fotbal, dar și acestea sunt destul de rare.

Deși descoperirea i-a dat fiori, Ralph spune că este obișnuit cu viespile și în timpul liber este apicultor, chiar dacă în timp a dezvoltat alergii din cauza înțepăturilor dese.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A început lupta cu țânțarii în București. Anunțul primarului Nicușor Dan

Ce amenzi a dat DSP Botoşani la spitalul unde gândacii se plimbau în Secţia de Pediatrie. „Procese verbale erau incomplete”

Nicușor Dan: Au fost alocate 27 de milioane de lei pentru deratizare și dezinsecție, în 2024

Doi soți aflați în vacanță, în Egipt, au murit în hotel. În camera alăturată, angajații au ucis ploșnițele cu insecticid

Partenerii noștri