Live

Cum a murit nepotul lui Elvis Presley la doar 27 de ani. Rezultatul autopsiei

Data publicării:
Benjamin Keough FOTO: Profimedia Images

Autopsia a confirmat că Benjamin Keough, fiul Lisei Marie Presley și nepotul lui Elvis Presley, s-a sinucis, a transmis Serviciul de Medicină Legală din Los Angeles.

Tânărul de 27 de ani a fost găsit mort într-o locuință a familiei din Calabasas, California, duminică. După autopsie, s-a stabilit cu certitudine că Benjamin Keough s-a sinucis prin împușcare, relatează BBC NEWS.

Managerul Lisei Marie spune că aceasta este devastată de moartea fiului său. „L-a adorat pe acel băiat. El a fost dragostea vieții ei", a spus Roger Widynowski, adăugând că ea „încearcă să rămână puternică” pentru cele trei fiice ale sale.

Benjamin a fost cel mai tânăr dintre cei doi copii pe care Lisa Marie Presley i-a avut cu primul ei soț, muzicianul Danny Keough, de care a divorțat în 1994.

Lisa Marie mai are are două gemene în vârstă de 11 ani cu cel de-al patrulea soț, muzicianul și producătorul Michael Lockwood, cu care s-a căsătorit în 2006, după scurte căsnicii cu starul pop Michael Jackson și cu actorul Nicolas Cage.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum a reușit „cea mai fericită țară din lume” să înjumătățească rata sinuciderilor și să salveze mii de vieți (The Guardian)

Milionarul Virgil Chirică a fost găsit mort în vila sa din Voluntari

„Clar are demență”. Fotografia bizară postată de Trump pe internet. Și-a întrebat fanii dacă seamănă cu Elvis Presley

După 87 de ani și 2000 de oameni care s-au aruncat în gol, podul Golden Gate din San Francisco are o plasă de prevenire a sinuciderilor

Partenerii noștri