Milionarul Virgil Chirică a fost găsit mort în vila sa din Voluntari

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu ochelari si camasa
Milionarul Virgil Chirică, în vârstă de 46 de ani, s-a sinucis în vila sa din Voluntari FOTO: Facebook/ Virgil Chirică

Milionarul Virgil Chirică, în vârstă de 46 de ani, partener de afaceri cu Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar din Capitală, a fost găsit mort în vila lui din Voluntari, după ce s-a sinucis.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov spune că omul de afaceri a fost găsit mort pe data de 4 februarie.

La data de 4 februarie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoana decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se precizează în comunicatul IPJ Ilfov.

Potrivit surselor Digi24, milionarul s-ar fi închis în baie, unde a aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbuni l-a omorât. Înainte de a se expune monoxidului de carbon se presupune că a luat și niște pastile.

Virgil Chirică ar mai fi avut o tentativă de sinucidere în urmă cu 4 ani.

În casă a fost găsită și o foaie pe care milionarul a scris: „I am already asleep" (n.r. - Deja dorm).

Virgil Chirică era asociat într-un proiect imobiliar din nordul Capitalei cu Dan Șucu și, în același timp, era director al diviziei de asigurări într-o companie de leasing.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri