Live

Video Cursă de coșmar a unor pasageri Uber. Șoferul conducea cu viteză și nu voia să-i lase să coboare. El urmărea o altă mașină

Data publicării:

Doi pasageri au transmis în direct pe Facebook cursa Uber în care șoferul conducea cu viteză și nu îi lăsa să coboare din mașină. Incidentul a avut loc orașul Richmond, din statul american Virginia.

Cuplul John Murray și Tameka Swann au povestit că, la scurt timp după ce s-au suit în mașina comandată prin aplicația Uber, un alt participant la trafic a lovit autovehiculul în care se aflau, potrivit CNN.

Șoferul a vrut să oprească ca să stea de vorbă cu persoana care se alfa la volanul celeilalte mașini, însă aceasta a accelerat, drept urmare șoferul Uber a pornit în urmărirea acelui autovechicul.

Pasagerii, aflați pe bancheta din spate, au început să transmită live pe Facebook incidentul. Ei l-au rugat pe șofer să oprească și să îi lase să coboare, însă acesta nu i-a ascultat. Bărbatul a mers cu viteză timp de câteva minute, nu a oprit la semafor, în speranța să-l prindă pe șoferul care l-a lovit și a fugit. În timpul cursei, mașina a mai fost lovită încă o dată.

Femeia a sunat la serviciul de urgență, în timp ce se afla pe bancheta din spate, și a povestit situația. La scurt timp, șoferul Uber a oprit și pasagerii au putut ieși din mașină.

„A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea. Nu mi-a mai fost niciodată atât de frică. A fost un coșmar”, a declarat pasagera.

Șoferul Uber a fost arestat și a fost acuzat de condus iresponsabil și răpire.

„Poliția verifică comportamentul șoferului și i-am retras accesul la aplicație în așteptarea investigației”, a transmis un purtător de cuvânt al Uber.

Editor web: C.T.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Poliția Română: Cele mai multe accidente rutiere din 2023 au avut loc în luna iunie, vinerea. Cauzele au rămas neschimbate

Uber trebuie să le plătească taximetriștilor din Australia 164 de milioane de euro pentru că le-a provocat pierderi

Țările cu cele mai sigure drumuri din UE. România și Bulgaria sunt pe primele locuri la morți din accidente

"Legea 2 Mai" a fost adoptată. Gorghiu: "Nu poţi să vinzi heroină sau cocaină, să distrugi vieţi şi după să umbli liber pe străzi"

Partenerii noștri