Live

Dispărut în 4,9 secunde. Schema prin care un bărbat a reușit să fure un Ferrari de 2 milioane de euro

Data actualizării: Data publicării:

Un „colecționar” pasionat de mașini - așa s-a prezentat la reprezentanță bărbatul care a reușit să fure un Ferrari în valoare de 2 milioane de euro, sub pretextul că ia mașina la un test drive, scrie BBC News.

Bărbatul s-a prefăcut a fi interesat de cumpărarea unui Ferrari 288 GTO din 1985, a declarat poliția din Düsseldorf, Germania, acolo unde a avut loc furtul. Suspectul a sosit într-un taxi la reprezentanța Ferrari și a cerut mașina pentru un test drive. Alături de el, în mașină, se afla și un dealer al companiei.

După o plimbare de două ore cu Ferrari-ul, când a venit timpul să îl lase la volan pe reprezentantul companiei, șoferul a așteptat ca dealerul să coboare din mașină, apoi a apăsat accelerația și s-a făcut nevăzut.

Ulterior, mașina a fost găsită într-un garaj din orașul Grevenbroich, în apropiere de Düsseldorf, după ce poliția a mers pe pistele oferite de mai mulți martori. Polițiștii spun că autoturismul „istoric” are 43.000 de km la bord, atinge 100 de km în 4,9 secunde și are o valoare estimată la cel puțin 2 milioane de euro.

Bărbatul care a reușit să fure mașina nu a fost încă găsit, iar polițiștii au publicat o imagine cu suspectul surprinsă de camerele de supraveghere, în speranța că vor primi ponturi care să ajute la prinderea sa.

Ferrari-ul i-a aparținut pilotului de Formula 1 nord-irlandez Eddie Irvine, care a pilotat pentru Ferrari între 1996 și 1999.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

FOTO Un angajat a făcut praf un Ferrari de 3 milioane de euro în timp ce îl ducea la o expoziție, în Germania

Ferrari-ul furat al unui pilot de Formula 1 a fost găsit după 28 de ani. Cum arată bolidul și cât valorează

Câți bani are de cheltuit moștenitorul imperiului Ferrari? „Mă comport de parcă nu îi am. E o bucată de hârtie”

Moștenitorul Ferrari și soția lui româncă spun că au o viață normală și că au făcut o singură cheltuială majoră

Partenerii noștri