Live

Elon Musk continuă acuzațiile la adresa scafandrului pe care l-a numit „pedofil”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: GettyImages

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, pare să continue atacurile la adresa scafandrului britanic pe care l-a numit anterior ca fiind „pedofil”, scrie The Guardian.

Într-un răspuns pe Twitter, Musk a afirmat: „Nu ţi se pare ciudat că Unsworth nu m-a dat în judecată? I-au fost oferite serviciile unui avocat pe gratis”. Comentariul cărui i-a dat replica era: „Devotamentul tău pentru  fapte şi adevăr ar fi fost minunat dacă s-ar fi aplicat şi în momentul în care ai numit pe cineva pedofil", scrie News.ro.

FOTO: The Guardian

Musk a continuat: „Ai investigat situaţia? Bănuiesc că răspunsul este nu. De ce?”

Musk a fost criticat dur luna trecută după ce l-a numit pe scafandrul britanic Vernon Unsworth, care a contribuit la salvarea copiilor prinşi într-o peşteră din Thailanda, un „pedofil”.

Unsworth criticase anterior un mini-submarin trimis de Musk pentru a ajuta operaţiunea de salvare şi i-a transmis fondatorului Tesla că poate „să îl bage acolo unde îl doare”.

Musk a răspuns numindu-l pe Unsworth un „pedofil”, pentru ca apoi să adauge: „Fac pariu pe un dolar semnat că este adevărat”. El a şters apoi postările.

El nu a prezentat dovezi în acest sens şi nici nu a pretins că ar avea. Ulterior, şi-a cerut scuze după ce Unsworth a ameninţat că îl va da în judecată iar investitorii Tesla au publicat o scrisoare deschisă prin care îi cereau lui Musk să îşi prezinte scuzele.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Programul zilnic al lui Elon Musk: mănâncă o gogoașă în fiecare dimineață și se culcă la 3. Cum își împarte timpul și ce obiceiuri are

Premierul australian spune că Musk e un „miliardar arogant” pentru că refuză să dea jos de pe X înregistrările atacului din Sydney

Tesla va cere acţionarilor să restabilească pachetul de compensaţii de peste 55 de miliarde de dolari pentru directorul Elon Musk

O româncă ale cărei inițiale sunt gravate pe bateriile Tesla îl acuză pe Elon Musk că a ascuns un defect al mașinilor

Partenerii noștri