Live

Familie șocată să descopere sub bradul de Crăciun unul dintre cei mai mortali șerpi din lume. Veninul lui ucide un om în 20 de minute

Data actualizării: Data publicării:
Familie șocată să descopere sub bradul de Crăciun unul dintre cei mai mortali șerpi din lume FOTO: Facebook/ Nick Evans

O familie din Africa de Sud a fost șocată când a constatat că unul dintre cei mai periculoși șerpi din lume s-a strecurat sub bradul de Crăciun din casă.

Expertul în reptile Nick Evans, care a fost chemat să prindă șarpele, a povestit pe Facebook experiența. A fost și el șocat când și-a dat seama că șarpele lung de aproximativ 2 metri, care se pitise sub brad, era un Black Mamba, unul dintre cei mai periculoși șerpi de pe planetă, relatează Newsweek.

Poate fi mortal, pentru că o singură mușcătură eliberează o neurotoxină cu efect rapid, care poate ucide un om în doar 20 de minute.

În postarea de pe Facebook, Evans a scris: „Moșul mi-a lăsat un cadou de Crăciun mai devreme, nu la mine acasă, ci sub bradul altcuiva din Queensburgh. Mi-aș fi dorit să mă aștepte pe copac. Ar fi ieșit niște fotografii grozave!"

Familie șocată să descopere sub bradul de Crăciun unul dintre cei mai mortali șerpi din lume FOTO: Facebook/ Nick Evans

Black Mumba este originar din Africa și trăiește de obicei în zone mai stâncoase sau în păduri. Dar uneori se pot aventura în zone rezidențiale, în căutare de șobolanii.

În postarea de pe Facebook, Evans a spus că șarpele a intrat în casa familiei respective prin ușa lăsată deschisă și inițial a urcat în bradul de Crăciun. Ulterior, a alunecat la baza acestuia, iar de acolo l-a recuperat el.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Peste 90 de oameni care fugeau de o epidemie de holeră au murit înecați după ce ambarcațiunea în care erau s-a scufundat

Tragedie în Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a căzut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

O singură orcă a ucis un rechin alb în doar 2 minute. Comportamentul balenei ucigașe îi uimește pe cercetători

O femeie care cerea 823.000 dolari după un accident care ar fi lăsat-o invalidă a fost surprinsă la un concurs de aruncat brazi

Partenerii noștri