Live

Fotbalist din Anglia, condamnat după ce și-a bătut iubita cu ranga din fier, a obligat-o să lingă vopsea și i-a băgat cioburi în corp

Data publicării:

O femeie din Marea Britanie se teme pentru viața după ce iubitul fotbalist a bătut-o cu o rangă din fier, a forțat-o să mănânce vopsea și i-a introdus în corp cioburi din sticlă.

Danielle Thomas, 33 de ani, din Doncaster, spune că a fost bătută de Reece Thompson trei zile la rând, până i-a rupt maxilarul și a lăsat-o plină de vânătăi, relatează Daily Mirror.

Thompson, 26 de ani, care a jucat pentru o echipă din liga secundă - York City - a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în urma atacului brutal care a avut loc la începutul acestui an.

În plus, mai are și un ordin de restricție pe o perioadă de 10 ani, timp în care nu se poate apropia de fosta iubită, pe care a amenințat-o că o va scoate complet goală în stradă.

Reece m-a bătut în mod constant. M-a lovit și cu ranga din fier, mi-a rupt maxilarul și mi-a spart o oglindă de cap. M-a obligat să ling vopsea. Am crezut de multe ori că o să mor... Mă obliga să stau cu mâinile lângă corp, să nu mă apăr cu mâinile de lovituri”, a povestit Danielle.

Femeia spune că fotbalistul a început să o agreseze în ultimul an de relație, dar bătăile au fost crunte începând cu luna septembrie, când Reece a descoperit o fotografie nud cu ea, făcută în urmă cu un deceniu.

Femeia a plecat de acasă la începutul anului și l-a reclamat la poliție. Reece a fost concediat de la echipă, iar câteva luni mai târziu a primit și condamnarea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Violențe în campusuri din SUA. Studenții pro-palestinieni au ridicat baricade, poliția a intervenit în forță. 1.600 de tineri arestați

Tensiunile cresc în Georgia după protestele violente, cu 63 de arestări. Parlamentarii s-au luat iar la bătaie

Diana Şoşoacă își acuză soțul că a „vândut” filiale ale partidului: Silvestru Șoșoacă are în spate PSD-ul, pe Hrebenciuc și Ciolacu

Anchete după înregistrările cu educatoarele de la Ploiești. Directoarea grădiniței sugerează că tonul lor a fost "puțin neadecvat"

Partenerii noștri