Live

FOTO. Tatuajul pe care și l-a făcut un bărbat din Marea Britanie pentru a se răzbuna pe soție. Reacția femeii

Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Tatuajul pe care un bărbat din Marea Britanie şi l-a făcut pentru a se răzbuna pe soţia lui a devenit viral pe reţelele de socializare, scrie MEDIAFAX.

James McGraw în vârstă de 40 de ani din Portsmouth, Marea Britanie a găsit un mod inedit de a se răzbuna pe soţia lui. Bărbatul şi-a făcut un tatuaj cu portretul femeii, într-o ipostază nefavorabilă.

Bărbatul a făcut acest gest pentru a se răzbuna pentru tunsoarea urâtă pe care soţia lui, Kelly, i-a făcut-o drept farsă. Femeia a fost extrem de revoltată de gestul soţului ei, deşi farsele sunt un obicei în mariajul celor doi care durează de 24 de ani.

James a postat pe o reţea de socializare atât tatuajul său cât şi portretul original al soţiei. Unii utilizatori au fost amuzaţi, însă au existat şi persoane care au catalogat ceea ce a facut bărbatul drept un „gest crud”.

Deşi, iniţial soţia lui a fost oripilată afirmând că de data aceasta bărbatul a mers prea departe, într-un final ea s-a declarat la rândul ei amuzată. Cu toate acestea femeia i-a promis soţului că îi va face, la rândul ei, o farsă pe măsură.

Editor: I. I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Acţiunile de spionaj ale Rusiei nu vor împiedica sprijinul NATO pentru Ucraina, afirmă Stoltenberg

„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Marea Britanie anunță noi sancțiuni împotriva Iranului: „Vom continua să strângem laţul”

Semințele morții și misterul Insulei Antrax: Planul secret al britanicilor pentru înfrângerea Germaniei în al Doilea Război Mondial

Partenerii noștri