FOTO. Tatuajul pe care și l-a făcut un bărbat din Marea Britanie pentru a se răzbuna pe soție. Reacția femeii

Data publicării:
Male doing image on arm
FOTO: Guliver/ Getty Images

Tatuajul pe care un bărbat din Marea Britanie şi l-a făcut pentru a se răzbuna pe soţia lui a devenit viral pe reţelele de socializare, scrie MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

James McGraw în vârstă de 40 de ani din Portsmouth, Marea Britanie a găsit un mod inedit de a se răzbuna pe soţia lui. Bărbatul şi-a făcut un tatuaj cu portretul femeii, într-o ipostază nefavorabilă.

Bărbatul a făcut acest gest pentru a se răzbuna pentru tunsoarea urâtă pe care soţia lui, Kelly, i-a făcut-o drept farsă. Femeia a fost extrem de revoltată de gestul soţului ei, deşi farsele sunt un obicei în mariajul celor doi care durează de 24 de ani.

James a postat pe o reţea de socializare atât tatuajul său cât şi portretul original al soţiei. Unii utilizatori au fost amuzaţi, însă au existat şi persoane care au catalogat ceea ce a facut bărbatul drept un „gest crud”.

Deşi, iniţial soţia lui a fost oripilată afirmând că de data aceasta bărbatul a mers prea departe, într-un final ea s-a declarat la rândul ei amuzată. Cu toate acestea femeia i-a promis soţului că îi va face, la rândul ei, o farsă pe măsură.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri