Live

Norocul chior al unui șofer care și-a găsit mașina lovită în parcare. Bilețelul anonim pe care l-a descoperit apoi

Data publicării:

Un tânăr din SUA și-a găsit mașina lovită în parcare de un șofer care a fugit apoi de la locul faptei. Când credea că va trebui să cheltuiască mii de dolari pentru a o repara, tânărul a găsit însă un bilet lăsat de un copil de clasa a șasea, în care a aflat cum a ajuns să îi fie avariată mașina, scrie CNN.

Andrew Sipowicz, student la Colegiul Canisius, din New York, spune că și-a verificat mașina după ce colegul său de cameră i-a spus că un autobuz a oprit lângă ea. Tânărul și-a găsit autoturismul lovit pe partea șoferului, însă a descoperit și un bilețel în care i se povestea ce s-a întâmplat.

„Dacă te întrebi ce s-a întâmplat cu mașina ta. Autobuzul 449 ți-a lovit mașina. Oprește aici în fiecare zi pentru a mă lăsa pe mine. A vrut să tragă pe dreapta, dar nu a avut loc să se strecoare și a lovit mașina. A lovit și a fugit”, scrie în bilețelul anonim, lăsat de un copil de clasa a 6-a.

Copilul s-a întors la locul accidentului pentru a lăsa biletul, în care și-a cerut scuze pentru incident și chiar i-a desenat șoferului cum s-a petrecut accidentul.

Sipowicz a publicat pe contul său de Twitter o imagine cu mașina sa lovită și una cu bilețelul primit. Postarea sa a fost apreciată de peste 750.000 de ori. „Felicitări elevului anonim de clasa a 6-a care m-a scutit de plata câtorva mii de dolari. Autobuzul nu este desenat în mărime naturală”, a scris tânărul pe Twitter.

El mai spune că s-a calmat atunci când a descoperit bilețelul și că acum îi vine să râdă când își amintește de pățania prin care a trecut. Studentul a sunat la compania care gestionează autobuzele și a reușit să își repare mașina cu ajutorul reprezentanților companiei, care îi vor deconta prin asigurare toate cheltuielile.

Tânărul adaugă că a fost căutat de un profesor de la o școală din apropiere, care ar fi recunoscut scrisul copilului și l-ar fi identificat. Elevul cu spirit civic va primi un premiu pentru gestul său.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un autobuz plin de liceeni s-a răstunat într-o râpă, în statul New York. Cel puțin un mort și 46 de răniți

Accident grav în centrul Bucureștiului. Un autobuz și o mașină s-au ciocnit. 4 oameni au fost răniți

Cel puţin 18 turişti morţi într-un accident de autobuz, în Mexic

Cum s-a petrecut accidentul în care un pieton a murit călcat de autobuz. Ce arată imaginile de pe camera de bord

Partenerii noștri