Live

O femeie a mărturisit că bunicul ei a murit pentru că a refuzat să-i doneze un rinichi. Motivul gestului este tulburător

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Digi24

O femeie din SUA a mărturisit că bunicul ei a murit după ce ea a refuzat să-i îi doneze un rinichi, pentru că a fost „un pedofil și membru Ku Klux Klan”.

Femeia a povestit pe un grup de Facebook -I Dream Of Being This Petty - că bunicul ei avea nevoie de un rinichi pentru a supraviețui, în perioada în care era adolescentă. Analizele au stabilit că era singurul donator compatibil. Cu toate că viața lui depindea de acel rinichi, a refuzat categoric să îl doneze, pentru că „a fost un molestator de copii”. După refuz, s-a înscris în registrul donatorilor, iar acum se pregătește de operația de transplant, organul urmând să ajungă la un necunoscut, relatează Daily Mail.

Femeia, care este asistentă medicală, a primit zeci de comentarii prin care utilizatorii și-au exprimat acordul total pentru gestul ei.

Este corpul tău și decizia îți aparține. Punct”, este unul din comentarii.

Cei mai mulți au aplaudat decizia femeii de a dona un rinichi unui necunoscut. „Te felicit pentru decizia de a dona un organ pentru cineva care merită să trăiască. Am fost, la rândul meu donator. Vei avea câteva săptămâni o cicatrice uriașă și nu trebuie s rămâi însărcinată prea curând”, este un alt comentariu postat la mesajul femeii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbatul care a primit un transplant de rinichi de porc a fost externat și se simte bine

În „Valea Rinichilor” aproape fiecare nepalez și-a vândut un rinichi din cauza sărăciei. Li s-a spus că le crește la loc

Un rinichi de porc modificat genetic a fost transplantat, în premieră, unei persoane aflate în viață

O profesoară și-a donat un rinichi unui copil pe care nu îl cunoștea. Băiețelul s-a născut cu o boală rară

Partenerii noștri