Live

O femeie care era în vacanță, în Egipt, a confundat rechinul cu tonul și a rămas fără o mână

Data actualizării: Data publicării:
Plajă din Egipt FOTO: Getty Images

O femeie care era în vacanță, în Egipt, și-a pierdut un braț după ce a fost atacată de un rechin lângă care a înotat liniștită, pentru că l-a confundat cu un ton. Incidentul a avut loc în Laguna Beach, Dahab.

Femeia și o prietenă au intrat în Marea Roșie ca să înoate. Au văzut că un pește s-a apropiat de ele, însă nu s-au panicat deloc, fiind convinse că era un ton, aceeași impresie având-o și alți turiști care se aflau în apă, în aceeași zonă, potrivit The Independent.

Numai că tonul s-a dovedit a fi un rechin care a atacat-o pe femeia în cauză și i-a smuls brațul stâng. A fost recuperată din apă în stare de inconștiență la scurt timp după atac și a fost dusă la spital, starea ei fiind stabilizată.

Ministerul Mediului din Egipt a anunțat că plaja a fost închisă în urma acestui incident.

Atacul vine la câteva luni după ce un turist rus de 23 de ani a murit după ce a fost atacat de un rechin-tigru în stațiunea Hurghada, una din preferatele românilor.

Vladimir Popov înota în mare când un rechin-tigru l-a prins pe sub apă. Tatăl lui a privit șocat întreaga scenă de pe plajă. „Fiul meu a fost atacat de un rechin. Totul s-a întâmplat în câteva secunde... Ce fel de ajutor poți oferi? În 20 de secunde arată ca și cum ar fi trecut prin mașina de tocat carne”, a spus tatăl tânărului.

Anul trecut, o turistă din România, în vârstă de 44 de ani, a murit după ce a fost atacată de un rechin lângă Hurghada.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Delegația Hamas a părăsit Egiptul după două zile de negocieri pentru un armistițiu în Gaza: „Mingea este în terenul ocupaţiei”

Nu mai e pericol de hepatită C în Egipt. Boala a fost eradicată după zece ani de testări și tratament

10 români au fost evacuați din Fâșia Gaza în ultimele două zile. Anunțul MAE

Cel mai cald martie înregistrat vreodată. Ultimele 10 luni au avut recorduri de temperatură. În Europa a fost mai cald decât în Sahara

Partenerii noștri