Live

O vloggeriță, dată de gol de proprietar. Femeia afișa o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de nedescris

Data publicării:

O vloggeriță celebră în China a fost demascată de proprietarul apartamentului unde aceasta locuia. Proprietarul a publicat o filmare cu locuința ei murdară, care contrasta cu stilul de viața prezentat de aceasta pe rețelele sociale.

Lisa Li – o vloggeriță cu mai mult de un milion de urmăritori online – publica fotografii cu excursiile, petrecerile și restaurantele luxoase pe care le vizita, potrivit BBC.

Recent, ea a devenit însă cunoscută pentru alt motiv. Chen, proprietara apartamenului unde aceasta locuia, a decis să publice un videoclip cu modul cum arată apartamentul ei, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon de câteva zile.

Foto: BBC

În imagini era prezentat gunoiul din casa tinerei, mâncare stricată și excremente de câine. Chen spune că a vorbit și cu o firmă specializată să vină să curețe apartamentului, însă aceasta refuzat.

După ce videoclipul a devenit viral, Lisa Li i-a cerut scuze personal proprietarei pentru mizerie și a făcut curățenie. Imaginile cu vloggerița care curăța apartamentul au devenit apoi virale pe internet.

Lisa Li a argumentat mizeria, spunând că a fost internată în spital și a călătorit cu munca, astfel că nu stat foarte mult pe acasă pentru a apuca să facă ordine.

Fanii tinerei au fost revoltați și mulți au încetat să o mai urmărească pe rețelele sociale, numind-o „falsă”. Mulți dintre fani spun că nu au încredere că este sinceră.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

Reuters: Vizita lui Xi Jinping în Europa ar putea scoate la iveală diviziunile din Occident

Macron îl va presa pe Xi Jinping să-şi folosească influenţa asupra lui Putin: „Trebuie să lucrăm cu China pentru a construi pacea”

China a lansat o misiune spațială pe fața întunecată a Lunii. SUA avertizează că „programul spaţial civil e de fapt un program militar”

Partenerii noștri